50 belastingadviseurs in Amersfoort

Een overzicht van alle belastingadviseurs in Amersfoort

Gratis tarieven vergelijken Vergelijk meerdere offertes, bespaar op de kosten!

In Amersfoort zijn 50 belastingadviseurs beschikbaar. Onderstaand op deze pagina vind je een overzicht van alle belastingadviseurs uit Amersfoort. Iedere belastingadviseur heeft een eigen profiel met informatie over de betreffende belastingconsulent. Bovendien zijn alle bedrijven getoetst bij de Kamer van Koophandel.

Belastingadviseur Amersfoort gezocht?

Indien je op zoek bent naar een belastingadviseur dan zoek je een vakkundige belastingconsulent, maar betaal je liever niet teveel. Via deze bedrijvengids kom je snel in contact met één of meerdere belastingadviseurs bij jou uit de buurt, die je vrijblijvend vergelijkt. Benieuwd naar de prijzen? Start nu je gratis offerteaanvraag en je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Over Amersfoort

Amersfoort is een plaats in de provincie Utrecht en telt in totaal 153602 inwoners, verdeeld over Amersfoort 66125 huishoudens. Per 1323 huishoudens is er 1 boekhouder beschikbaar.

Vind de beste belastingadviseur met het scherpste tarief

Overzicht van alle 50 belastingadviseurs in Amersfoort

Vergelijk meerdere belastingadviseurs en bespaar op de kosten!

belastingadviseur Amersfoort

Vind een belastingadviseur uit Amersfoort

Belastingadvies of hulp bij belastingaangifte nodig? Door een belastingadviseur uit Amersfoort in te schakelen worden je zorgen uit handen genomen. Of je nu ondernemer, zzp-er of particulier bent, een belastingconsulent helpt je bij administratieve diensten. Denk bijvoorbeeld aan belastingadvies, financieel advies, btw-aangifte of belastingaangifte en salarisadministratie.

Je leest op deze pagina alles over de belastingadviseur kosten, het tarief van diverse diensten en welke werkzaamheden een belastingadvieskantoor allemaal doet.

Start gratis offerteaanvraag!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden omtrent belastingen? De exacte kosten per uur van een fiscalist? Dan vraag je gratis offertes aan. Dit doe je door het offerteformulier in te vullen. Je ontvangt van meerdere belastingadviseurs een offerte, die je onderling vergelijkt op de kosten per uur. Zo bespaar je op de kosten.

Voordelen van onze dienstverlening

Hoe onze dienstverlening in elkaar steekt, heeft diverse voordelen. Het is namelijk het geval dat dit een volledige bedrijvengids is, waar elke belastingadviseur uit Nederland in staat. Een belastingconsulent die in deze bedrijvengids staat heeft een KvK-nummer en staat geregistreerd. Op zoek naar een belastingadviseur voor belastingadvies? Dan vraag je snel en eenvoudig offertes aan via het offerteformulier. De offertes zijn geheel vrijblijvend. Je ontvangt van meerdere belastingconsulenten een prijsopgaaf. Door onderling te vergelijken, bespaar je op de kosten.

Wat zijn de voordelen?

 • Bedrijvengids met alle belastingadviseurs uit Nederland
 • Eenvoudig en gratis offertes aanvragen
 • Bespaar op de kosten door offertes te vergelijken

Waarom een belastingadvieskantoor inschakelen?

Een belastingaangifte doen is voor bijna iedere particulier of ondernemer ingewikkeld, helemaal als zij geen belastingadvies hebben gehad. Je schakelt een belastingadvieskantoor in, omdat zij meer mogelijkheden zien en meer kennis hebben van fiscale zaken. Daarnaast geeft een belastingconsulent of bedrijfsfiscalist ook suggesties voor financiële voordelen.

Wanneer je weinig verstand van zaken hebt en je wilt financieel advies of hulp bij belastingaangifte, is het verstandig om een belastingadviseur in te schakelen. Bovendien helpen ze je ook bij administratieve diensten, zoals boekhouding of salarisadministratie.

Een belastingadvieskantoor neemt je zorgen uit handen en zorgt ervoor dat alles op de juiste manier geregeld is. De voordelen op een rijtje:

 • Kennis van fiscale zaken
 • Ervaring in het vakgebied
 • Belastingadvies, hulp bij aangifte en andere administratieve diensten
 • Nemen zorgen uit handen

Vraag gratis offertes aan van belastingadviseurs!

Belastingadviseur inschakelen uit Amersfoort?

en bespaar op de kostenaan via het offerteformulier!

Wat kost een belastingadviseur?

Benieuwd naar de kosten van een belastingadviseur? Het uurtarief van een adviseur ligt gemiddeld tussen de €60,- tot €230,- per uur. Het uurtarief verschilt enorm: dat komt omdat elke adviseur zijn of haar eigen tarief bepaald. De prijs voor een adviseur hangt onder andere af van de keuze voor een belastingadviseur of een fiscalist. Een fiscalist in Amersfoort is over het algemeen duurder, omdat dit een beschermde titel is.

Daarnaast ben je vaak goedkoper uit bij zelfstandige belastingadviseurs dan bij grote kantoren. We raden je dus altijd aan om meerdere adviseurs met elkaar te vergelijken: zo ben je verzekerd van de beste prijs.

Vraag gratis offertes aan om te vergelijken.

Uurtarief belastingadviseur 2021

Voor het inschakelen van een belastingconsulent betaal je gemiddeld €60,- tot €100,- per uur. Een belastingconsulent is geen beschermde titel, daarom is dit goedkoper dan het inhuren van een fiscalist. Fiscalisten kosten gemiddeld €120,- tot €230,- per uur.

Wanneer heb je een fiscalist nodig?

Voor particulieren en de meeste ondernemers is het inhuren van een belastingadviseur een prima keuze. Zij hebben voldoende kennis om je te helpen en advies te geven. Je bespaart zo op de kosten per uur, omdat de belastingconsulent een stuk goedkoper is. Gaat het om hele grote ondernemingen of complexe zaken? Dan raden we je aan een fiscalist in Amersfoort in te huren.

Uurtarief belastingconsulent en fiscalist

€60,- tot €230,-

(Gebaseerd op gemiddelde tarieven in 2021.)

Belastingconsulent
€60,- tot €100,-

Fiscalist
€120,- tot €230,-

Start gratis offerteaanvraag!

Belastingadviseur Amersfoort: kosten diensten

Hoewel de meeste ondernemers een belastingadviseur in Amersfoort inschakelen met een maand- of jaarcontract, is het ook een optie om alleen bepaalde diensten uit te besteden aan de belastingconsulent. Voor ondernemers is dit bijvoorbeeld de aangifte inkomstenbelasting: de kosten hiervoor lopen uiteen van €335,- tot €950,-.

Voor particulieren kost de belastingaangifte ongeveer €120,- tot €130,-. De exacte kosten hangen af van je persoonlijke en financiële situatie. Die je aangifte door middel van het F-biljet, dan betaal je gemiddeld €80,-, terwijl, invullen aan de hand van het C- of M-biljet gemiddeld €250,- kost.

Kosten belastingadviseur: diensten 2021

Diensten Gemiddelde tarieven 2021*
Ondernemers, bedrijven en zzp’ers
Aangifte inkomstenbelasting €335,- tot €950,-
Particulieren
Belastingaangifte (met bijleenregeling) €125,-
Aangifte erfbelasting (voorheen Successie aangifte) €350,-
Belastingaangifte (sprake van echtscheiding) €120,-
F-biljet €80,-
C-biljet €250,-
M-biljet €250,-
Zorgtoeslagen €40,- (per toeslag)

*Let op: dit zijn gemiddelde tarieven. Vraag gratis offertes aan en vind de beste belastingconsulent.

fiscalist Amersfoort

Wat is het verschil tussen een belastingconsulent en fiscalist?

Wat is het verschil tussen een belastingconsulent en een fiscalist? Een vraag waar veel mensen het antwoord niet op weten. Dit komt omdat deze benamingen behoorlijk dichtbij elkaar liggen, maar onderling toch nog redelijk verschillen.

Een belastingconsulent is iemand die gespecialiseerd is op het gebied van belastingen. Hij of zij adviseert de particulier en de ondernemer over alles wat met de fiscale wet- en regelgeving te maken heeft. Bovendien helpt een belastingconsulent ook bij belastingaangifte. Een belastingconsulent wordt ook wel belastingadviseur genoemd.

Een fiscalist, ook wel fiscaal jurist genoemd, kent de Nederlandse wetgeving en rechten volledig. Bovendien weten zij exact hoe ze het recht vertalen richting het belastingsysteem. Alleen als deze persoon een universitaire opleiding voor rechten, met een specialisatie in fiscaal recht, heeft gevolgd, mag diegene fiscalist of bedrijfsfiscalist genoemd worden.

Fiscalist of belastingconsulent nodig? Vind eenvoudig een adviseur! Vraag gratis offertes aan en vergelijk!

Wat doet een belastingadviseur?

Een belastingadviseur heeft heel veel verschillende taken, voor zowel particulieren als ondernemers. Toch zijn dit de belangrijkste taken:

 • De financiële administratie: deze kun je gehele uitbesteden of gedeeltelijk. Het bestaat onder meer uit het bijhouden van de kasadministratie, het debiteuren- en crediteurenbeheer en eventueel ook je salarisadministratie. Door dit goed bij te houden, is het opstellen van rapportages en het doen van aangiftes een stuk gemakkelijker, sneller én goedkoper.
 • Controle financiële administratie: doe je de administratie zelf, dan kan het alsnog waardevol zijn deze te laten controleren door een adviseur. Zo weet je zeker dat alles klopt.
 • Financiële rapportages: dit zijn de maand-, kwartaal en jaarverslagen. Deze geven een duidelijk beeld van je financiële situatie.
 • Accountantsverklaring: grote ondernemingen zijn controleplichtig, dat houdt in dat je verplicht bent de jaarrekening te laten controleren door een accountant. Ook hiervoor kun je een belastingconsulent inhuren.

Daarnaast zijn er verschillende taken die belastingconsulenten voor particulieren uitvoeren. Zij bieden hulp en advies bij het aanvragen van toeslagen, zoals huur-, of zorgtoeslag. Ook kunnen zij je belastingaangifte doen en adviseren over de verschillende aftrekposten waar je mogelijk recht op hebt.

Op zoek naar een belastingadviseur? Start nu je gratis offerteaanvraag!

belastingadvies Amersfoort

Belastingadvies Amersfoort: zakelijk en particulier!

Waarom is belastingadvies in Amersfoort zo waardevol? Voor zowel particulieren als ondernemers zijn er heel veel verschillende regelingen wat je een fiscaal voordeel oplevert. Maar vaak zijn deze niet allemaal even bekend.

Door advies te vragen aan een belastingadviseur, weet je zeker wat een bepaalde investering je kan opleveren. Als je overweegt te investeren in duurzame energiemaatregelen, of als je als ondernemer een nieuwe auto wilt aanschaffen. Een belastingadviseur kijkt naar de mogelijkheden, eventuele subsidies of aftrekposten waar je gebruik van kunt maken en geeft je zo een persoonlijk advies.

Fiscalist Amersfoort

Belastingen zijn nodig om de samenleving te organiseren. Maar belastingen bieden ook bepaalde kansen. Schakel als zzp-er of mkb-er een fiscalist in en maak slim gebruik van de mogelijkheden, om belastinggeld terug te verdienen. Belastingadvies of financieel advies nodig? Hulp bij belastingaangifte? Een fiscaal adviseur helpt je hierbij. Je kunt niet alleen advies krijgen, maar adviseurs helpen je ook bij het opstellen van een jaarrekening voor een bv of voor een samenstellingsverklaring.

Hulp bij belastingaangifte

Belastingen zijn nodig om de samenleving te organiseren. Maar belastingen bieden ook bepaalde kansen. Schakel als zzp-er of mkb-er een fiscalist in en maak slim gebruik van de mogelijkheden, om belastinggeld terug te verdienen. Belastingadvies of financieel advies nodig? Hulp bij belastingaangifte? Een fiscaal adviseur helpt je hierbij.

Aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers

Ondernemers betalen inkomstenbelasting over de winst. Ben je zzp-er of mkb-er, dan dien je voor 1 mei aangifte te doen. Eigenaar van een mkb en personeel in dienst? Dan is het slim om de jaaropgave voor 1 april te verstrekken aan je werknemers. Wat het tarief is voor het laten doen van belastingaangifte als ondernemer, hangt van bepaalde factoren af. In onderstaande tabel zie je wat het gemiddelde tarief is hulp bij belastingaangifte.

Aangifte omzetbelasting (btw)

Aangifte omzetbelasting, ook wel btw-aangifte genoemd, moet je doen als je ondernemer bent. Btw is de belasting die over een bepaalde periode wordt geheven. Dit kan een maand, een kwartaal of een jaar zijn. Btw-aangifte opstellen en hulp hierbij nodig? Een bedrijfsfiscalist helpt je om de aangifte te doen.

Meer informatie over:
Omzetbelasting 2021
Omzetbelasting ondernemers.
Omzetbelasting zzp

Aangifte vennootschapsbelasting

Vennootschapsbelasting is de belasting die je moet betalen als je eigenaar van een Naamloze Vennootschap of Besloten Vennootschap bent. Aangifte vennootschapsbelasting doe je niet tegelijk met de inkomstenbelasting. Pas als het boekjaar van de vennootschap is afgesloten, doe je de aangifte.

Dividendbelasting

Als je bedrijf of onderneming winst uitbetaalt in dividenden, moet hier dividendbelasting over betaald worden. Deze vorm van belasting wordt geheven van winstbewijzen en aandelen. Het percentage van de dividendbelasting ligt op 15%.

Kosten aangifte inkomstenbelasting 2021

Basistarief Excl. 21% btw Incl. 21% btw
Laag €225,- €272,25
Medium €450,- €544,50
Hoog €950,- €1.149,50

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten. Voor een exact tarief vraag je gratis offertes aan via het offerteformulier.

Ben je ondernemer en op zoek naar een fiscalist?

Vul je gegevens in op het offerteformulier en vindt een fiscalist uit Amersfoort!

Salarisadministratie

Wanneer je een eigen bedrijf hebt, ben je daar al druk genoeg mee. Het is dan logisch dat je weinig tijd over hebt voor administratieve diensten, zoals salarisadministratie. Door dit uit te besteden aan een belastingadviseur, heb je er zelf geen omkijken naar.

Opstellen van jaaropgaven

Jaaropgaven zijn overzichten met jaarlijkse informatie voor de Belastingdienst. Het opstellen van een jaaropgaaf is een onderdeel van de salarisadministratie en is een nauwkeurig klusje. Moeite met jaaropgaven opmaken? Een bedrijfsfiscalist helpt je hierbij.

Op de jaaropgaaf staan belangrijke gegevens van het afgelopen jaar die de Belastingdienst nodig heeft voor controle.

Loonheffingen berekenen

Loonheffingen zijn heffingen die ingehouden worden op het loon van werknemers. Wanneer je ondernemer bent en personeel in dienst hebt, moeten de loonheffingen dus aangezet worden. Dit komt omdat je als werkgever inhoudingsplichtig bent. Wat inhoudt dat je premies en loonbelastingen moet innen bij het personeel, omdat je dit aan de Belastingdienst moet betalen. Loonheffingen berekenen is behoorlijk ingewikkeld en moet heel secuur gedaan worden. Besteed dit daarom eenvoudig uit aan een belastingadvieskantoor.

salarisadministratie

Advies op maat

Weinig tijd als ondernemer om je te verdiepen in belastingen en andere administratieve diensten? Loop je tegen ingewikkelde vraagstukken aan op juridisch of fiscaal gebied? Een bedrijfsfiscalist staat voor je klaar om je bij te staan en belastingadvies of financieel advies te geven.

Belastingadvies

Belastingadvies nodig omdat je weinig verstand van belastingen hebt? Zijn er bepaalde fiscale of financiële vraagstukken waar je zelf niet uitkomt? Door een gecertificeerde fiscaal adviseur in te schakelen, heb je zelf ruimte om je bezig te houden met de onderneming. Een bedrijfsfiscalist helpt je bij belastingadvies, vragen over financieringen of investeringen.

Informatie over belastingadvies voor bedrijven.

Financieel advies

Een bedrijfsfiscalist inschakelen voor financieel advies, is vaak erg waardevol. Als je van plan bent om een onderneming te starten of je bent net als zzp-er gestart, is het aan te raden om met iemand om te tafel te gaan zitten voor financieel advies.

Een fiscalist helpt je bij het treffen van regelingen en het op orde zetten van je administratie.

Kosten advieswerk fiscalist 2021

Fiscalist Uurtarief Uurtarief incl. 21% btw
Laag €120,- €154,20
Medium €170,- €205,70
Hoog €230,- €278,30

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten. Voor een exact tarief vraag je gratis offertes aan via het offerteformulier.

Belastingadviseur zzp

Begin je net als zelfstandig ondernemer, dan komt er waarschijnlijk veel op je af. De hulp van een belastingconsulent kan je helpen om duidelijkheid te brengen in alle plichten die je nu hebt bij de belastingdienst. Doordat je alles op een rijtje hebt, voorkom je grote problemen met de belastingdienst.

Daarnaast is een adviseur ook voor ervaren zzp’ers waardevol. Ze kunnen je helpen of adviseren met betrekking tot de belastingaangifte en eventuele investeringen die je wil doen: bijvoorbeeld de investering in een kantoorpand of een nieuwe bedrijfsauto.

Meer informatie over belastingadvies voor zzp’ers.

Belastingadvies voor mkb

Wanneer je net een onderneming gestart bent, of je bent al langere tijd ondernemer maar wilt graag bijgestaan worden door een specialist, is het slim om een gecertificeerd fiscalist of belastingadviseur in de arm te nemen. Een fiscaal adviseur heeft kennis, ervaring en ondersteunt en adviseert je waar nodig. Inzicht in belastingadviseur kosten? Vraag gratis offertes aan via het offerteformulier!

belastingconsulent Amersfoort

Belastingconsulent Amersfoort: particulier

Als je denkt dat je alleen een belastingadviseur inschakelt als je ondernemer bent, zit je fout. Het is namelijk heel goed mogelijk om een belastingconsulent in te huren als particulier zijnde. Een belastingadviseur helpt bij diverse aangiftes, geeft belastingadvies, helpt bij het invullen van biljetten en vraagt toeslagen voor je aan. Belastingconsulent inschakelen voor belastingadvies? Vraag offertes aan via het offerteformulier.

Belastingaangifte

De belastingaangifte in Amersfoort is een belangrijke taak van belastingadviseurs. Wat doet een adviseur bij de aangifte?

Je kunt ervoor kiezen om de aangifte uit handen te geven aan de belastingadviseur. Dit spaart je tijd en energie die je weer in andere dingen kunt steken: dit geldt voor zowel particulieren als ondernemers.

Daarnaast geeft de adviseur ook advies. Ben je onlangs gescheiden of juist getrouwd dan heeft dat gevolgen voor je aangifte. Een adviseur kijkt bij veranderingen naar mogelijke aftrekposten of andere regelingen waar je recht op hebt. Zo weet je zeker dat je niet te veel of juist te weinig belasting betaalt.

Via de gratis offertedienst vind je snel een adviseur.

Aangifte inkomstenbelasting

Je betaalt inkomstenbelasting over inkomen uit wonen, werken, sparen en beleggen. Van deze inkomstenbelasting moet je ook aangifte doen. Wanneer je aangifte inkomstenbelasting hebt gedaan, blijkt of je recht hebt op bepaalde toeslagen. Het is bij een aangifte belangrijk dat je allerlei gegevens hebt verzameld. Lastig om zelf te doen? Een belastingadvieskantoor geeft je graag hulp bij de aangifte van de inkomstenbelasting.

Voor hulp bij de aangifte inkomstenbelasting betaal je gemiddeld €225,- tot €950,- exclusief btw, afhankelijk van de specifieke werkzaamheden en hoe complex de situatie is.

Erfbelasting

Erfbelasting is belasting die je moet betalen over de erfenis die je ontvangen hebt. Als er een dierbare is overleden en je ontvangt een erfenis van diegene, is de kans aanwezig dat je er belasting over moet betalen. Je betaalt alleen erfbelasting als je meer geld ontvangt dan de vrijstelling. Of je belasting moet betalen hangt af van de grootte van het bedrag en de relatie die je met de overledene had. Let bij het doen van belastingaangifte op dat je de erfbelasting ook meerekent.

Aangifte van erfbelasting uitbesteden kost ongeveer €350,-.

Schenkbelasting

Schenkbelasting is de belasting die je betaalt over bepaalde schenkingen. Een schenking is een leuke financiële bijkomstigheid en is vaak ook fiscaal voordeling. Schenkingen zorgen ervoor dat het uiteindelijke nalatenschap van de gever lager is, zodat de ontvanger uiteindelijk minder belasting betaalt. In de tabel hieronder staat het gemiddelde tarief voor de soorten belastingaangiften.

Tarieven belastingaangifte particulieren

Diensten Gemiddelde tarieven 2021*
Belastingaangifte (met bijleenregeling) €125,-
Aangifte erfbelasting (voorheen Successie aangifte) €350,-
Belastingaangifte (sprake van echtscheiding) €120,-
F-biljet €80,-
C-biljet €250,-
M-biljet €250,-

Belastingadvies nodig?

Schakel een belastingadviseur uit Amersfoort in!

Aanvragen toeslagen: huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en zorgtoeslag

Het aanvragen van toeslagen klinkt eenvoudig, maar kan ik de praktijk best lastig zijn. Als je een wisselend inkomen hebt bijvoorbeeld. Toch is het erg belangrijk dat de aanvraag en het doorgeven van wijzigingen goed gebeurt: de belastingdienst gebruikt deze gegevens namelijk om de hoogte van je toeslagen te berekenen. Gaat dit verkeerd, dan bestaat de kans dat je te weinig of te veel toeslag ontvangt. In dit laatste geval moet je aan het einde van het jaar een (flink) bedrag terugbetalen.

Toeslagen die je kunt aanvragen zijn bijvoorbeeld huurtoeslag, zorgtoeslag en kinderopvangtoeslag. Als je denkt dat je hier recht op hebt, moet je dit zo snel mogelijk aanvragen. Doe je dit niet, dan loop je waardevolle toeslagen mis.

Tarieven: toeslagen aanvragen

Soort toeslag Gemiddelde tarieven 2021*
Zorgtoeslag €125,-
Huurtoeslag €350,-
Kinderopvangtoeslag €120,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten. Voor een exact tarief vraag je offertes aan via het offerteformulier.

Belastingadviseur inschakelen?

Vind eenvoudig en snel de beste belastingadviseur uit jouw regio.

Vind de juiste fiscalist!

Vraag gratis offertes aan om een bedrijfsfiscalist uit Amersfoort te vinden.

Vergelijken = besparen!

Door gratis offertes te vergelijken bespaart u op de kosten.

Hoe een goede belastingconsulent uit Amersfoort vinden?

Hoe herken je een goede belastingconsulent uit Amersfoort? Dit is een vraag die veel mensen stellen. Het is namelijk best lastig om een goede belastingadviseur te vinden die redelijk goedkoop is. Een aantal punten waar je op kunt letten bij je zoektocht naar een betrouwbaar belastingadvieskantoor, zijn bepaalde beroepsverenigingen en ervaringen van andere cliënten.

 • Ga bijvoorbeeld na of de bedrijfsfiscalist ingeschreven is bij het RB, Register Belastingadviseurs. Deze vereniging staat bekend als dé beroepsvereniging van belastingadviseurs. Een belastingadviseur die bij het RB is aangesloten beschikt over fiscale kennis en heeft veel ervaring. Op de website van het RB vind je meer informatie.
 • Het NOB-lidmaatschap is een ander punt waar je rekening mee kunt houden. NOB staat voor de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs. Bij deze vereniging zijn universitair opgeleide belastingadviseurs aangesloten. Een lidmaatschap van het NOB staat voor garantie van kwaliteit. Meer weten? Ga naar de website van het NOB.
 • Het laatste punt wat mogelijk is om te controleren, is of de bedrijfsfiscalist bij het NOAB is aangesloten. NOAB betekent Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. Dit is een brancheorganisatie wat zich richt op ondernemers. Fiscalisten die lid zijn van het NOAB beschikken over actuele kennis en zijn op de hoogte van veranderende wetten. Neem een kijkje op noabkeurmerk.nl voor meer informatie.

belastingadvieskantoor Amersfoort

Goedkoop belastingadvies? Gratis offertes vergelijken!

Wil je goedkoop belastingadvies ontvangen van een gecertificeerde belastingadviseur? Of ben je benieuwd naar de kosten per uur van een bedrijfsfiscalist? Via het offerteformulier vraag je gemakkelijk een vrijblijvend een offerte aan. Je ontvangt dan van maximaal 6 belastingadvieskantoren een offerte op maat. Vergelijk de offertes onderling en bespaar op de kosten.

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Je schakelt een belastingconsulent in voor allerlei diverse zaken. Denk onder andere aan financieel advies, belastingaangifte, btw-aangifte en advies over belastingen. Een fiscalist is voornamelijk gericht op de ondernemer. Ben je particulier? Dan kies je het beste voor een belastingconsulent.

Gratis offertes vergelijken!

Gratis belastingadviseurs offertes vergelijken?

Door offertes te vergelijken bespaar je tot wel 40% op de kostprijs!

Start gratis offerteaanvraag