Hulp nodig met je aanvraag?

085 500 1320

Ma - Vr 8:30 tot 17:00 uur

Home » Driehuis NH » Bouwmeester Belastingadviseur
Bouwmeester Belastingadviseur uit Driehuis NH

Bouwmeester Belastingadviseur

0 beoordelingen Schrijf een review
Gratis tarieven vergelijken Vergelijk meerdere offertes, bespaar op de kosten!

Bouwmeester Belastingadviseur, belastingadviseur in Driehuis NH

Bouwmeester Belastingadviseur is een belastingadviseur uit Driehuis Nh in de provincie Noord-Holland. De belastingconsulent is gevestigd op Valeriuslaan 21. Bouwmeester Belastingadviseur is opgericht op 1/1/2014.

Bouwmeester Belastingadviseur is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het bedrijf is bekend onder KvK-nummer 60626917. De ondernemingsvorm is een Eenmanszaak en de vestiging aan de Valeriuslaan telt 1 werkzaam persoon. Onderstaand vind je meer gegevens van deze consulent als het telefoonnummer en contactgegevens.

Op zoek naar een adviseur uit Driehuis Nh en benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Start nu je gratis offerteaanvraag !

Vind de beste belastingadviseur met het scherpste tarief

Bedrijfsgegevens

Claim je bedrijf
Bedrijfsnaam
Bouwmeester Belastingadviseur
KvK-nummer
60626917
Subdossier nummer
0000
Vestigingsnummer
29806925
Oprichtingsdatum
1/1/2014
Affiliate indicator
Hoofdzaak
Aantal werknemers
1 werkzaam persoon
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
SBI omschrijving
Belastingconsulenten
SBI code 1
69204

Voorbeelden werkzaamheden

belastingadvies schrijven bezwaarschriften belastingadviseur particulier controleren aanslagen belastingaangifte ZZP controleren jaarrekeningen behandelen beroepsprocedures berekenen belastingschuld vpb aangifte onderhouden contacten met de Belastingdienst belastingaangifte invullen belastingadviseur fiscaal advies belasting invullen

Adresgegevens vestigingsadres

Straatnaam
Valeriuslaan
Huisnummer
21
Postcode
1985ET
Plaatsnaam
Driehuis Nh
Gemeente
Velsen
Provincie
Noord-Holland
Land
NL

Contactgegevens

Telefoonnummer
0255-524197

Openingstijden

Maandag
08.30 - 17.30
Dinsdag
08.30 - 17.30
Woensdag
08.30 - 17.30
Donderdag
08.30 - 17.30
Vrijdag
08.30 - 17.30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Externe links

Bouwmeester Belastingadviseur ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Bouwmeester Belastingadviseur. Wat is jouw ervaring met Bouwmeester Belastingadviseur? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

zeer hoge facturen

Geplaatst op mei 4, 2019 door Pieter Reus
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (1)

Wij hebben de heer Bouwmeester op zijn verzoek de erfbelasting laten afwikkelen (deze was altijd de boekhouder van mijn overleden vader). Na een eerste factuur van 1274,13 kregen wij een toezegging dat dit wel het meeste was maar dat er nog een kleine factuur achteraan kwam. De heer bouwmeester maakte de zaak steeds ingewikkelder en ging teven tegen het advies van de Notaris in. Ook de uitleg van wat er in het testament was beschreven was voor hem niet duidelijk.
We kregen sterk de indruk dat hij tijd aan het rekken was om zo meer uren te berekenen.
Er was al uitstel aangevraagd omdat hij er niet uitkwam. Hij heeft fouten gemaakt met BSN nummers zodat de belastingdienst er ook niet uitkwam en met een brief kwam dat ik overleden zou zijn.
Wij kregen weer een factuur van 2174,35 van Bouwmeester, en bij een bezoek bij ons thuis veryelde hij dat dit kwam omdat het allemaal zo ingewikkeld lag en hij daar veel tijd voor nodig had. Wij maakten daar bezwaar tegen omdat het eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld was, Hij is toen kwaad weggelopen en zou niets meer voor de familie doen. Wij hebben hem de dag erna een brief gemaild met uitleg hoe wij over de zaak dachten en dat wij geen gebruik meer wilde maken van zijn diensten.
Tot onze verbazing heeft hij toch de aangifte ingediend bij de belasting zonder daar eerst met ons te overleggen.
Ik als executeur van de erven heb daar het volle recht op.
Wij kregen de kopie aangifte zoals door bouwmeester opgesteld opgestuurd en zijn daar mee naar mijn boekhouder gegaan die mijn boekhouding regelt voor de zaak.
Na het doornemen van de stukken kwam naar voren dat er fouten in de aangifte zijn gemaakt en dat deze ter zijner tijd gecorrigeerd moeten worden voor de belasting.
Wij kregen het advies om hier een juridische zaak van te maken gezien de fouten die in de aangifte zijn gemaakt en de hoge facturen die niet in verhouding staan met de werkzaamheden die voor deze staan.
Wij kregen nog een volgende factuur van ruim 600 euro en tezamen komen we op ruim 4000,- euro uit.

Uit mijn verslag mag blijken dat u beter geen gebruik kan maken van de belasting adviseur Bouwmeester aan de Valeriuslaan in Driehuis

Vergelijk meerdere belastingadviseurs en bespaar op de kosten!

Vergelijk gratis belastingadviseurs!

Vergelijk gratis offertes van belastingadviseurs en bespaar op de kosten!

Ja, start de gratis offerteaanvraag!